mfill

Annostelijat

Meillä on erittäin vankka kokemus erilaisten annostelijoiden valmistamisesta.  Olemme toimittaneet annostelijoita niin jauhemaisten kuin nestemäisten tuotteiden annosteluun.  Kuten muutkin laitteemme, annostelijat räätälöidään asiakkaan kohteeseen täydellisesti sopivaksi.

 

Nesteannostelijat

Toiminta Paineilma- tai servokäyttöinen. Ohjaus joko painonapeilla tai näyttöpaneelista. Omalla rungolla, lukittavilla pyörillä tai kiinteillä jaloilla. 1 - 8 annostelupäätä.
Soveltuu Keitot, hillot, kastikkeet, ym. ym. yleensäkin kaikki tuotteet joissa hieman nestettä ja joita voi pumpata. Maksimipartikkeli n. 30 x 30 x 30 mm. Maksimi lämpötila + 90 °C
Annoskoko 25 – 5000 ml
Kapasiteetti Riippuu aina tuotteesta ja annosmäärästä
Muuta Oma säiliö, johon mahdollista lisätä sekoittaja, joka pitää tuotteen tasalaatuisena. Annostelija on erittäin helppo ja nopea purkaa pesua/huoltoa varten

Maustesirottelijat

Toiminta Taajuusmuuttajakäyttöinen => portaaton nopeuden- eli annoskoon säätö
Soveltuu Kaikenlaiset kuivat mausteet ja mausteseokset, jauheet sekä raemaiset tuotteet. Erittäin tarkka annostelutulos.
Annoskoko Min. 2 g
Kapasiteetti Riippuu aina tuotteesta ja annosmäärästä.
Muuta Oma säiliö, jossa aina sekoitin, joka pitää esim. mausteseoksen tasalaatuisena. Oma jalusta, jossa lukittavat pyörät. Helppo siirtää pesupaikalle. Helppo purkaa pesua/huoltoa varten ilman työkaluja.Samalla annostelijalla voi annostella monia eri tuotteita vaihtamalla annostelutelan. Annosteluleveys vapaasti valittavissa 100 – 600 mm välillä.

Pystyruuviannostelija

Toiminta Servokäyttöinen eli erittäin helppo säädettävyys
Soveltuu Kaikenlaiset kuivat jauheet ja mausteet. Myös pölyävät tuotteet
Kapasiteetti Riippuu annosmäärästä ja tuotteesta
Annoskoko Min. 5 g
Muuta Helppo purkaa pesua/huoltoa varten. Voidaan varustaa automaattisella siirtoruuvilla, joka pitää suppilon aina täynnä.

Vaakaruuviannostelija

Toiminta Taajuusmuuttajakäyttö. Kaikki toiminnot 10” näytöstä.
Soveltuu Vihannekset ja perunat eri muodoissaan, pata- ja keittoainekset, kiusausmassat ym. ym. Soveltuu erittäin hyvin myös isoille partikkeleille
Kapasiteetti Riippuu annosmäärästä ja tuotteesta
Annoskoko 100 – 5000 g
Muuta Omalla rungolla, jossa lukittavat pyörät. Kaikki pestävät osat irtoavat helposti ilman työkaluja. Helppo ja nopea pestä tuotevaihtojen välillä.